dalfsen trekt raar duel tegen ovc naar zich toe

Dalfsen heeft de uitwedstrijd tegen OVC’21 met 2-3 gewonnen. Beide teams speelden op het scherpst van de snede en dit zorgde voor een leuk duel voor de neutrale toeschouwer. Beide teams zaten nog niet echt in een goede fase in de competitie, uit de laatste drie wedstrijden pakten de teams maar één punt.

De eerste helft begon erg goed voor Dalfsen. Al in de 10de minuut werd het doel gevonden door Sjoerd Klarenbeek. Voor Sjoerd bleek dit niet de enige treffer te zijn van de middag. Drie minuten na het eerste doelpunt werd de bal door de scheidsrechter op de stip gelegd. Het was Sjoerd die dit buitenkansje mocht aanpakken en dat deed hij met beide handen. Dalfsen leek door deze vroege 0-2 voorsprong het rustiger aan te kunnen doen.

In de 22ste minuut herpakte OVC zich weer. Nick Zandman schoot na een mooie aanval de bal langs de keeper. OVC bleef hierna het betere van het spel houden. In de 31ste minuut kreeg weer de scheidsrechter een hoofdrol. Weer legde hij de bal op de stip maar deze keer in het voordeel van OVC. In tegenstelling tot Dalfsen maakte echter OVC deze kans niet af. Toch kreeg OVC voor rust nog de gelijkmaker. Weer was het scherpschutter Nick Zandman die de bal binnenschoot. Dit bleef de ruststand.

In de tweede helft werd de wedstrijd onrustiger. Beide ploegen konden wedstrijd niet domineren en dit zorgde voor een rommelig spelbeeld. Dalfsen kreeg wel de betere kansen, maar dit keer konden zij deze niet afmaken. In de 78ste minuut was het alsnog raak. Daan van der Vegt was het eindstation van een prima aanval, hij zette Dalfsen op een 2-3 voorsprong. OVC probeerde hierna nog een vuist te maken maar dit lukte niet meer.

Door de overwinning komt Dalfsen op zeven punten te staan, hiermee komen ze weer terecht in de middenmoot. OVC blijft steken op één punt en moet uitkijken voor degradatie. Volgende week speelt Dalfsen thuis tegen koploper Witkampers, OVC’21 speelt dan uit tegen Koninklijke UD.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.