Home / archiefcentraal / dalfsen omgetoverd tot filmset

dalfsen omgetoverd tot filmset

Al voor de zon al op komt zijn Mike Medina en Emmelie Luiken al druk bezig met de voorbereidingen van de grote dag. Na maanden voorbereidingen was vandaag de dag daar dat ze de videoclip gingen opnemen. Een videoclip samen met de dansgroepen van Emmelie. Mike & Emmelie kennen elkaar via een ander optreden en zijn samen op het idee gekomen om een videoclip te maken. Iedereen zet zich geheel vrijwillig in om deze dag goed te laten verlopen. Visagisten, kapsters, camera mensen, organisatie mensen, dansers, figuranten en zelfs vuurspuwers; de walkietalkie staat de hele dag rood gloeiend zodat alles goed verloopt.

Tijdens de voorbereidingen zijn Mike en Emmelie in contact gekomen met het bedrijf RODA Containers. ‘een perfecte locatie!’ was het eerste wat in de gedachten van Mike en Emmelie opkwam. Na contact met RODA Containers, waren ze erg enthousiast en hielpen ze belangeloos mee om deze clip te realiseren. ‘alleen al door deze locatie wordt je als kijker in het verhaal mee genomen’ aldus Mike.

Om 8.00uur in de ochtend stond de eerste scene al gepland om te filmen en om 16.00uur was de laatste scene opgenomen. De hele dag hebben zo’n 30 dansers en figuranten hun uiterste best gedaan om er goed uit te zien voor de camera. Nouja.. goed.. het verhaal is eigenlijk opgedeeld in twee groepen. De lieve goede circus groep en de ‘bad guys’. Samen gaan ze een dansbattle aan maar dan gebeurt er iets wat niemand verwacht… Tijdens het dansen door laten ook de FireTwins Peter Sterre en Marcel van der Veen een fantastische act zien. Ze kunnen vuurspuwen! Met kippenvel kijkt iedereen toe hoe alles te samen komt en weten de FireTwins de videoclip een extra boost te geven door gevaarlijke truckjes met vuur uit te halen! Nadat Marcel van der Veen zijn hoofd ietwat verband had, liet hij zich in de watten leggen door alle moeders die de hele dag geholpen te hebben met de visagie en haar. Maar geen tijd te verliezen. Mike Medina, die alles filmt gaat gewoon door met de volgende scene! DJ Bjorn Stappenbelt weet er een feest van te maken in een heuse ‘party scene’.

De DJ in de clip is hij zeker, maar de muziek in de videoclip is gecomponeerd door DJ Udex (Nico Eikelboom), ook hij componeerde belangeloos muziek voor de videoclip. De dansgroepen van Emmelie Luiken hebben allerlei danspasjes ingestudeerd, ze maken strakke bewegingen en zien er mat hun kleding en visagie hartstikke stoer uit.

De hele dag heeft iedereen zich voor 200% ingezet.. maar als dan het eindapplaus wordt ingeluid is iedereen opgelucht en moe dat deze zware dag voorbij is. Nu aan Mike en Emmelie de taak om de videoclip te bewerken en om een geweldige première te organiseren waar de videoclip geshowd kan worden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.