dag van de duurzaamheid bij groep 8 ichthus

Meneer Vroon heeft vrijdag, tijdens de Dag van de Duurzaamheid, voorgelezen voor groep 8 van cbs Ichtus in Lemele. Vroon las voor uit het boek Finney geschreven door Leontien van Oranje.

“We hebben samen een gesprek gehad over duurzaamheid. Waar denk je aan bij duurzaamheid,en wat kun je eraan doen.” De leerlingen van groep 8 konden hiervoor goede voorbeelden geven. “Wees zuinig op het tropisch regenwoud, dan blijven er ook meer bijzondere dieren en planten leven. Ga je toch kappen, plant dan weer nieuwe bomen zodat er wel een bos blijft. Zet de kachel lager thuis en houdt dan de deuren dicht, anders stook je voor niets en dat kost teveel geld en energie. Koop spaarlampen, niet te lang douchen, wees zuinig op onze Lemelerberg. Meneer Vroon, bedankt voor het voorlezen en het gesprek dat we samen hebben gevoerd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.