column the passion deel 4

Deze week is het dan eindelijk zo ver. Al een paar maanden wordt er via de organisatie en deze column naar toe geleefd. Aankomende zaterdag is het benefietconcert van de The Passion Ommen. Inmiddels is het hele programma bekend. De hele dag is gevuld met muziek en andere activiteiten.

In deze column nu ook wat meer over ‘The Fashion’, de modeshow die ’s avonds plaats zal vinden. Het is in de woorden van de organisatie een modeshow en fotoshoot in één. In een eigen creatie met daar samengestelde kleding kan de catwalk getrotseerd worden. De Quattro Store, Shoeby en Daan Mode stellen mooie prijzen ter beschikking voor degene met de best gecombineerde kleding of de mooiste foto. En voor ieder die meedoet is er sowieso een prijsje gesponsord door de Lake Side!

Mocht u het gehele programma nog eens rustig willen doorlezen, dan kan dit via www.passionommen.nl/updates. Deze week zijn we door de interviews heen van de voorgangers, dus van hen geen quotes meer in de columns. Niet getreurd, de interviews zijn nog te zien via de site en het youtubekanaal en binnenkort zal er ook een nieuwe reeks starten met het bestuur en de acteurs van The Passion Ommen. Een voorproefje is alvast de visie die het bestuur heeft opgesteld: “Wij willen op een indrukwekkende manier het evangelie in de spotlights zetten door met ondersteuning van alle kerken van Ommen The Passion te organiseren.” Hun individuele motivatie achter deze organisatie zal snel volgen! Graag verwijs ik u voor een eerste impressie nog eens door naar het promotiefilmpje van volgend jaar met compilatiebeelden van de landelijke Passion: http://www.youtube.com/user/passionommen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.