Home / archiefcentraal / college brengt bezoekje aan classic job

college brengt bezoekje aan classic job

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen hebben dinsdag een bezoekje gebracht aan Classic Job Autorestauratiebedrijf Dalfsen. Na een hartelijk ontvangst van Job Brouwers, waarin hij vertelde dat hij het bedrijf in 2013 heeft overgenomen van Classic Jaap, nam het college een kijkje op de werkplaats.

Job is een automan in hart en nieren, die echt alles weet van oldtimers. Dus de vragen van het college waren voor Jop dan ook gesneden koek. Classic Job Autorestauratiebedrijf Dalfsen kan een auto volledig restaureren. Met de auto op de foto’s van Johan Bokma is het bedrijf ongeveer anderhalf jaar bezig. Vandaag werd er door twee man aan gewerkt. Zo doet men motorrevisie, onderhoud, deelrestauratie, spuitwerk of rally en het raceklaarmaken van deze Oldtimers.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.