circus franz renz international naar ommen

Circus Franz Renz International komt van 16 tot en met 19 oktober naar de Voormars in Ommen. Het circus presenteert met trots zijn traditierijke circusshow met acrobaten, jongleurs, trapezewerkers, clownerie en heel veel dieren.

Je kunt genieten van onder andere een vrijheidsdressuur van paarden, voorgebracht door Franz Renz jr., een groep exoten, bestaande uit kamelen en Watussie koeien en een hondenshow van miss Scarlett Renz.

Het twee uur durende programma wordt gepresenteerd in een viermasten chapiteau met ruim 800 zitplaatsen. De voorstellingen vinden plaats op donderdag 16 oktober om 19.00 uur, vrijdag (familiedag 17 oktober om 17.00 uur, zaterdag 18 oktober om 15.00 en 19.00 uur en op zondag 19 oktober om 14.00 uur.

Op de Familiedag (vrijdag) betalen kinderen 10 euro entree en volwassenen 15 euro. Meer informatie vind je op www.circusrenzinternational.nl

Meer foto's