Home / archiefcentraal / bv natuurlijk over goede luchtkwaliteit

bv natuurlijk over goede luchtkwaliteit

Hugo Willemsen: ‘‘Een minder goed binnenklimaat kan allerlei klachten en achteruitgang van productiviteit tot gevolg hebben. Een slecht binnenklimaat kan komen door meerdere oorzaken, zoals te weinig licht of te hoge temperaturen, maar met name de luchtkwaliteit is erg belangrijk. Iedereen heeft dat wel eens gemerkt: na een dag lang werken of op school zitten ben je heel erg moe en futloos. Wat kan helpen is een goed onderhouden en ingeregelde installatie. Dit laatste levert vaak ook al een energiekostenbesparing op van vijf tot vijftien procent’’.

‘‘Met een voorbeeld als Het Frisse Scholenproject merk je dat er her en der wat aandacht is voor luchtkwaliteit.’’ Dit project stimuleert scholen om minder energie te verbruiken en het binnenmilieu te verbeteren door te isoleren én te ventileren. Volgens Hugo Willemsen is meer aandacht voor de luchtkwaliteit belangrijk. ‘‘Zo wordt er nog vaak bezuinigd op het schoonhouden van ventilatiesystemen, wat vervolgens problemen veroorzaakt en het rendement van de werknemers omlaag haalt.’’

‘‘Als je merkt dat er misschien bij jou thuis of op jouw kantoor iets mis is met de ventilatie of de luchtkwaliteit, kun je ons bellen en dan lossen wij het probleem op. We hebben speciale meetapparatuur om de luchtstromen in kaart te brengen en hierna opnieuw in te regelen, waardoor iedereen genoeg frisse lucht heeft. Als dit niet genoeg is hebben we genoeg alternatieven om alsnog de luchtkwaliteit te verbeteren.’’

Voor meer informatie kijk je op www.willemsen-installatie.nl en om een afspraak te maken kun je natuurlijk ook gelijk bellen: 0572 392100. Heb je nu zelf een vraag voor een van de ondernemers van de BV Natuurlijk? Stuur je vraag dan naar info@bvnatuurlijk.nl en kijk ook eens op www.bvnatuurlijk.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.