Home / archiefcentraal / bornerbroek stunt tegen hoonhorst

bornerbroek stunt tegen hoonhorst

Bornerbroek heeft vanmiddag in de 5e Klasse A voor een ware stunt gezorgd. De ploeg van trainer Fernando Pascale versloeg VV Hoonhorst met 2-0.

Bornerbroek maakte een abrupt einde aan de goede reeks van VV Hoonhorst. Door de goede resultaten van Hoonhorst stond de ploeg van Bert Spies op een mooie tweede plaats met maar drie punten achter op koploper AVC Heracles. Maar door de verliespartij van vandaag is VV Hoonhorst gezakt naar de 4e plaats en heeft nu een achterstand opgebouwd van 6 punten op de koploper. Volgende week zal Hoonhorst zich moeten revancheren in de thuiswedstrijd tegen SDOL.

Alle complimenten in deze wedstrijd gaan naar de mannen uit Bornerbroek. De toenmalige nummer tien van de competitie stijgt door de knappe prestatie van vanmiddag naar de 9e plaats. Volgende week is er opnieuw een goede kans op drie punten voor Bornerbroek. De ploeg van Fernando Pascale gaat dan op bezoek bij hekkensluiter Manderveen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.