Home / archiefcentraal / boerenmarkt oude tractoren en kinderfestijn

boerenmarkt oude tractoren en kinderfestijn

Ondernemend Dalfsen houdt op zaterdag 4 oktober weer een Boerendag. Op deze dag wordt een streekgebonden boerenmarkt afgewisseld met een tentoonstelling van oldtimer tractoren. Voor de kinderen is er op het Kerkplein een kinderfestijn met medewerking van de Kleine Kornuiten. Zo kunnen er ponyritjes worden gemaakt, is er een springkussen aanwezig en zijn er allerlei andere spelletjes.

Door het centrum van Dalfsen heen worden er diverse optredens verzorgd door de folkloristische volksdansvereniging uit Nieuwleusen. Verder zijn er deze dag diverse optredens van de onder andere accordeongroep Con Brio en er is ook een echte troubadour. Bovendien kun je gratis een ritje door het centrum maken met een huifkar, die ook stopt bij de Westermolen. De molen is deze dag ook opengesteld voor het publiek. De opstapplaats van de huifkar is bij de PKN kerk.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.