boerengezelligheid op boerenmarkt in dalfsen

“We hadden meer trekkers dan andere jaren en dit trok veel bekijks. Het centrum van Dalfsen werd goed bezocht. Er waren vooral veel kinderen”, zegt de organisatie tevreden.

De Boerendag wordt ieder jaar georganiseerd door Ondernemend Dalfsen en zij vragen de Kleine Kornuiten om medewerking om ook de kinderen vertier te bieden. De Kleine Kornuiten hadden dan ook goed uitgepakt en de kinderen vermaakten zich prima. Op deze dierendag werden de kleine huisdieren volop door hen vertroeteld. En zelf konden ze gekke bokkesprongen maken op het springkussen dat gratis beschikbaar werd gesteld door hoveniersbedrijf Buitenhuis. Het geheel werd opgevrolijkt door het prachtige weer en de mooie optredens van volksdansvereniging Nieuwleusen, Accordeon vereniging Con Brio, Troubadour Rob Krot en de Vechtboerties.

“We hebben onder de ondernemers een wedstrijd gehouden en degene die de winkel het leukst heeft aangekleed ontving een prijs. Dit is Moccafé geworden en de winnaar van vorig jaar, Bert van der Sluis van Compustore, reikte de prijs geheel in stijl uit; in klederdracht. Dalfsen kan terugkijken op een geslaagd Boerenfeest!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.