berisa volgt opleiding uefatrainer coach ii

Nexhat Berisa assistent trainer bij de zaterdagclub SCD’83 in Dedemsvaart en dat uitkomt in de 3e C klasse Oost gaat de opleiding volgen voor oefenmeester UEFA/ Trainer Coach II. Berisa en de club zijn dit overeengekomen die hem deze mogelijkheid biedt. Een trainer met deze opleiding mag training en leiding geven aan tweede klas mannen, topklasse vrouwen, tweededivisie A junioren, eredivisie B junioren en eerste divisie C junioren.

De mening van SCD’83 en achterliggende gedachten is volgens voorzitter Henk Kobes dat je intern talenten de mogelijkheid moet kunnen bieden om zich te ontwikkelen. Dit geldt voor zowel voetballers als trainers. En dat je als vereniging in de toekomst gebruik kunt maken van deze vaardigheden en ervaring.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.