Home / archiefcentraal / winnaars zon zomeractie de carrousel

winnaars zon zomeractie de carrousel

De winnaars van de ZON zomeractie, een actie van meerdere zwembaden, zijn vrijdag in het zonnetje gezet. Rick Gerrits van zwembad Carrousel reikte vrijdag mevrouw Schuurhuis en mevrouw Kothuis beide een meerbadenkaart uit. Meneer Warmelink werd winnaar van een abonnement. De prijswinnaars hebben de hele zomer stempels gespaard in zwembad Carrousel en/of openluchtbad Olde Vechte

In een groot aantal zwembaden die aangesloten zijn bij Stichting ZON konden bezoekers de afgelopen zomer voor het derde jaar achtereen deelnemen aan de ZON-zomeractie. ZON staat voor Stichting Zwembaden Oost Nederland en is een samenwerkingsverband tussen een 24-tal zwembaden in Oost Nederland. Bij ieder bezoekje aan het zwembad (van 1 mei tot en met 31 augustus 2014) ontvingen deelnemers een stempel.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.