welzijnsactiviteiten wijksteunpunt t vlierhuis

De Saxenburgh Groep heeft weer verschillende activiteiten gepland in wijksteunpunt ’t Vlierhuis in Ommen. In het wijksteunpunt kunnen de bewoners van het woon-zorgcomplex en buurtbewoners elkaar ontmoeten en in contact komen met welzijnsactiviteiten, zorg en ondersteuning.

Op woensdag 17 september gaat de workshop ‘mandala tekenen’ weer van start. Mandala tekenen is een manier om te ontspannen op een creatieve wijze. De workshop wordt gegeven door Annelies Spang. De deelnemers leren verdelingen maken, het toepassen van vormen en kleuren en het gebruik van een passer. De workshop begint om 19:00 uur en zal eindigen rond 21:45. De kosten voor de workshop zijn 10 euro inclusief materialen en een kopje koffie/thee. Opgave gewenst.

Op donderdag 18 september staat in ’t Vlierhuis in Ommen de modeshow gepland. Lanco Mode uit Deventer zal om 10:15 haar uitgebreide collectie tonen tijdens de modeshow in het wijksteunpunt. De modeshow met kledingverkoop is bedoeld voor buurtbewoners en cliënten van het woonzorgcentrum. Het modehuis brengt een collectie seniorenmode mee voor zowel dames als heren. Een mannequin zal de kleding showen. Na afloop is er de mogelijkheid om een kijkje tussen de kleding te nemen en deze aan te schaffen. De entree is gratis, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

In de gangen van het zorgcentrum en wijksteunpunt ’t Vlierhuis zijn t/m de eerste week van oktober verschillende werken van Janny-Volkerink te zien. Haar werken, met name aquarellen met bloemen of natuurlandschappen, van/uit de afgelopen 10 jaar hangen ten toon. ’t Vlierhuis van de Saxenburgh Groep is te vinden aan de Haarsweg 105 in Ommen.

Voor vragen en wensen op het gebied van de activiteiten in Wijksteunpunt ’t Vlierhuis, of voor het aanmelden voor een activiteit kan men terecht bij Renate Brunsman: r.brunsman@sxb.nl Aanmelden kan ook door het opgave formulier in te vullen die te verkrijgen is in het wijksteunpunt. Behalve ’t Vlierhuis, heeft de Saxenburgh Groep in Ommen ook wijksteunpunten in Nijenhaghen en ’t Strookje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.