Home / archiefcentraal / vrijdag nacht van meester bertus

vrijdag nacht van meester bertus

Bertus Grotenhuis neemt na 39 jaar afscheid van de Cazemierschool in Oudleusen. De meeste jaren was hij directeur en betrokken bij tal van activiteiten binnen en buiten de dorpsschool van Oudleusen. ‘s Middags organiseert het bestuur een afscheidsreceptie voor op school van 16 tot 18.30 uur. Vrienden en (oud-)collega’s hebben daarnaast een bonte avond op touw gezet, waarvoor zich ook al zo’n 125 belangstellenden hebben aangemeld.

Deze avond krijgt de toepasselijke titel Nacht van Meester Bertus. Bertus overnachtte elk jaar met groep acht een nacht in de school. Deze avond zullen oud-leerlingen, collega’s en anderen vanaf het podium herinneringen ophalen aan de tijd dat Bertus het gezicht van de school in Oudleusen bepaalde. Door zijn onderwijs- en mensvisie en open en moderne manier van opereren wist de Cazemierschool lang te ontsnappen aan de controlezucht die het onderwijs ondergaat.

Mensen die deze eenmalige avond willen meemaken, kunnen gratis naar binnen voor 20.00 uur in De Wiekelaar, als ze zich opgeven voor vrijdag op www.nachtvanmeesterbertus.jimdo.com

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.