Home / archiefcentraal / volleybalvereniging flash presenteert teams

volleybalvereniging flash presenteert teams

Sporthal De Schakel in Nieuwleusen was vrijdag gevuld met vele jeugdleden, sponsoren, ouders en andere belangstellenden. Volleybalvereniging Flash nam de aftrap voor een nieuw seizoen en presenteerde haar jeugdteams aan de aanwezigen.

Tijdens deze presentatieavond vond tevens de officiële overhandiging plaats van het nieuwe technische beleid door de technische commissie aan het bestuur. Afgelopen seizoen zijn er enkele personen binnen Flash druk geweest met het vormen van het nieuwe technische beleid. Dit beleid is aan het begin van dit seizoen in werking getreden en de ouders hebben op de presentatieavond ook een uitleg gekregen omtrent het nieuwe beleid.

Na het officiële gedeelte van de avond, kwamen de jeugdteams op met muziek en onder luid applaus van de aanwezigen. Na een kort voorstelrondje van de teams en hun trainer/coach, hadden de ouders gelegenheid om kennis te maken met andere ouders, trainer en/of coach onder het genot van een kopje koffie in clubhuis Flashpoint. De jeugdteams hebben met elkaar gevolleybald en er werden teamfoto’s gemaakt van alle teams. Mede door het enthousiasme van de jeugdleden en de overige aanwezigen, was het weer een mooi begin van een sportief volleybalseizoen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.