Home / archiefcentraal / vinkenbuurt is weer wat koks rijker

vinkenbuurt is weer wat koks rijker

De kookmiddag werd gehouden in het kooklokaal van het Agnietencollege in Nieuwleusen. Tijdens de kookmiddag werden onder andere zelfgekweekte tomaten, pompoenen en basilicum verwerkt in de door de kinderen aangeleverde recepten.

Vrijdagavond tijdens de gezellige bazaar zijn alle bloemen creaties te zien en gerechtje te proeven gemaakt van de zelf gekweekte groentes en natuurlijk zijn er prachtige prijzen te winnen bij de verschillende spelletjes.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.