Home / archiefcentraal / vechtdal duurzaamheidsfair afgelast

vechtdal duurzaamheidsfair afgelast

De tweede Vechtdal Duurzaamheidsfair die op 10 en 11 oktober in de Trefkoele in Dalfsen zou plaatsvinden is door gebrek aan animo afgelast. In 2012 werd deze fair door de Lionsclub Ommen-Dalfsen voor de eerste maal met succes georganiseerd. Dit jaar bleek de belangstelling van bedrijven te gering.

Volgens de organisatie komt dat deels door de economische situatie, maar ook omdat ‘duurzaamheid’ normaler is geworden en een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. Ondanks de inzet van de Lions Ommen-Dalfsen, die de organiiatie van de fair belangeloos verrichten, kon het aantal deelnemers niet het niveau van 2012 halen. “Het is bijzonder jammer voor alle betrokkenen, de vernieuwde Trefkoele+ maar ook de gemeente Dalfsen die als partner optrad, de standhouders die al wél hadden toegezegd en natuurlijk ook voor het publiek dat de fair in 2012 tot een succes maakte”, laat de organisatie weten.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.