vechtdal adopteert roze vluchtheuvel wijchen

De roze vluchtheuvels zijn voor Vechtdal Marketing de kans om hier op in te spelen door de roze vluchtheuvels per direct te adopteren. Dit omdat roze de kleur van het Vechtdal is. Vechtdal Marketing laat weten: ‘Wij dragen de roze vluchtheuvels een warm hart toe gezien de belangrijke link met het prachtige Vechtdal. Ook de bergen die we in het Vechtdal hebben zijn op dit moment door de heide roze gekleurd.’

Het Vechtdal is gelegen in het groene hart van Overijssel en omvat de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen. Precies de steden waar de Overijsselse Vecht haar weg vindt. Zo heeft iedere stad een historische karakter, aanbod en wijdse buitengebieden. Volgens Wendy Weijdema heeft het Vechtdal al eeuwen ervaring met heuvels zoals de Lemelerberg, de Besthemerberg en de Archemerberg. Deze liggen in een prachtig natuurgebied waar het hele jaar door heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Alle heide staat nu in bloei en zorgt voor een roze gloed op de bergen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.