tweewekelijkse column the passion ommen

Beste lezer van het Vechtdal Centraal, u leest het eerste column van The Passion Ommen. We houden u graag om de week op de hoogte via dit column. Al enkele keren hebben er nieuwsberichten in de en andere kranten gestaan. Voor het geval u deze gemist heeft, leggen we graag kort uit wat The Passion Ommen inhoudt. Op 31 maart 2015 is de Voormars in Ommen het toneel van het toneelstuk over het Bijbelse verhaal van de kruisgang van Jezus Christus. Hiermee willen we op indrukwekkende wijze duidelijk maken dat de feestdag Pasen belangrijker is dan paaseitjes verven, de paashaas en een dagje vrij.

De organisatie van The Passion Ommen wordt ondersteund door alle kerken van Ommen. Vanuit elke kerk was een voorganger bereid om in een interview te vertellen waarom The Passion in Ommen de moeite waard is. Daarnaast heeft burgemeester van Ommen, Marc-Jan Ahne, een interview gegeven. In de komende columns leest u quotes uit deze interviews. Tegelijkertijd worden de totale interviews op Youtube, sociale media en op de website gezet (www.passionommen.nl). De interviews zijn afgenomen door twee enthousiaste christelijke cameramannen: Boaz Tepper en Mike Medina. Uiteindelijk maken zij van alle interviews één promotiefilmpje. Het filmpje wordt vlak voor het Passion Benefietconcert gelanceerd.

Op zaterdag 25 oktober 2014 houden we het Passion Benefietconcert, met drie doelen in ons achterhoofd:

– Vermaak voor jong en oud

– Promotie voor The Passion Ommen

– Inzamelen van geld voor de realisatie van The Passion Ommen

Gedurende de hele dag is de kerkzaal aan de Bouwstraat een concertzaal. Doorlopend wordt muziek ten gehore gebracht: van muziekverenigingen tot muzikale duo’s en van bands tot koren. Terwijl er tussen de optredens op- en afgebouwd wordt, wordt de stilte gevuld door diverse organisten. Naast het muzikaal programma is er voor jong en oud een aantal activiteiten.

Tot zover het eerste column van The Passion Ommen. Tot over twee weken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.