Home / archiefcentraal / teller usv blijft steken op vier

teller usv blijft steken op vier

Op Sportpark De Molenesch was het voor veel supporters bij de wedstrijd Vilsteren-USV genieten geblazen. Dat was vooral te danken aan het mooie weer en misschien ook wel aan het uitstekende optreden van doelman Nick Hendriks van gastheer Vilsteren. Hij zorgde er persoonlijk voor dat USV niet tot een monsterscore kwam tegen het hard werkende, maar kwalitatief matige team van oud USV-coach Dik Runherd.

Met name in de eerste helft creëerden de blauwwitten heel veel kansen maar steeds weer vonden zij Hendriks op hun weg. In de 28e minuut werd hij uiteindelijk wel geklopt. Een door scheidsrechter Van Lune vanwege hands toegekende strafschop werd door Sander Schaeffer feilloos benut, 0-1. Vijf minuten na rust vergrootte aanvoerder Schaeffer met een mooie treffer de marge naar twee, 0-2. Drie minuten later was het weer raak. Ron Meijerink verschalkte de lange keeper in het strafschopgebied met een fraaie lob, 0-3.

Hierna hield USV het ogenschijnlijk voor gezien en leek het duel als een nachtkaars uit te gaan. Dennis van der Veen liet de kaars vijf minuten voor tijd nog even opvlammen door achteloos de 0-4 binnen te koppen en dat was tevens de eindstand. Zondag komt Zenderen Vooruit op bezoek in Nieuwleusen. De wedstrijd op sportpark Hulsterlanden begint om 14.00 uur.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.