Home / archiefcentraal / sv dalfsen verliest in deventer

sv dalfsen verliest in deventer

Sv Dalfsen zakt verder weg in de vierde klasse H. Na een dikke overwinning in de eerste speelronde werd er vervolgens tweemaal verloren. Dit weekend was het De Gazelle dat met 3-0 van de formatie uit Dalfsen won.

De eerste twintig minuten verliepen moeizaam voor de De Gazelle. Halverwege de tweede helft besloot de trainer van de Deventenaren tot een tactische zet. ”Na twintig minuten heb ik tactisch een wijziging toegepast. Ik heb mijn ploeg de opdracht gegeven om in te zakken en om vanuit een gesloten organisatie te voetballen”, aldus Gazelle-trainer Cor Kiezebrink.

Na ruim een half uur spelen komt de thuisploeg op voorsprong. Pascal Ekhardt schiet een vrije trap op prachtige wijze binnen. Tot meer hoogtepunten komt het niet in de eerste helft. Met een minimale voorsprong voor de Gazelle zoeken de teams de kleedkamers op.

Vlak na rust deelt De Gazelle de genadeklap uit. Via Joey Reimert wordt de voorsprong verdubbelt. Dalfsen probeert nog wel te voetballen maar tot doelpunten komt de ploeg niet meer. Vijf minuten voor tijd schiet Niels Rijnders de derde namens de Gazelle op het scorebord. ”We hebben hard gewerkt en als team geknokt. Het enige wat ik ze kan verwijten is dat we er niet meer hebben gemaakt”, aldus Kiezebrink.

Volgende week gaat De Gazelle op bezoek bij stadgenoot IJsselstreek en ontvangt Dalfsen op eigen veld Diepenveen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.