stunt movie production schrapt alle shows

Het Stunt Movie Production-team, dat zaterdag de stuntdag op de Rotbrink in Ommen zou organiseren, heeft in overleg met alle gemeenten de shows voor heel oktober 2014 afgelast. Dit naar aanleiding van het drama wat zich afgelopen zondag in Haaksbergen heeft afgespeeld. “We vinden het verschrikkelijk jammer dat we de shows moeten afgelasten. Uit respect voor de slachtoffers en de nabestaanden vinden we het niet gepast om dit jaar nog een show te geven”, aldus teamleider Gino Winter.

In totaal zouden er in oktober nog vijftien shows worden verzorgd, voordat het team in een winterstop van zes maanden zou gaan. Overigens benadrukt het bedrijf dat bij het ongeval in Haaksbergen géén Monster Truck of coureur van Stunt Movie Production betrokken was.

Meer foto's