spectaculaire blubbering in oudleusen

Met gierende banden en ronkende motoren scheurden afgelopen zaterdag vele auto’s door de drek in Oudleusen. Tijdens de zogenoemde autoblubbering spetterde de modder keer op keer in het rond wanneer de bestuurders van de auto’s zich een weg door de modderpoel probeerden te banen.

Het rijden met auto’s door de kunstmatig aangelegde baan van modder was een spectaculair gezicht. Maar er waren ook prijzen te verdelen. De baan had een lengte van 50 meter en werd elke rit (manche) verzwaard door middel van een graafmachine en de brandslang. Bij blijven steken wordt de afgelegde afstand opgemeten. Degene die over alle ritten de meeste meters gemaakt heeft is winnaar.

In de standaardklasse legde Jordy Bolks de verste afstand af. Bij de 4×4 was dat Johan v.d. Polder en bij de Grande 4×4 John Kloppenberg. In de Special Klasse kwam Wolter Klinkien het verste. De pechprijs was voor Collin ten Brinke.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.