Home / archiefcentraal / roely en michiel media adviseurs vechtdal

roely en michiel media adviseurs vechtdal

Roely en Michiel zijn bekende ondernemers. Roelie runt reisbureau The Travelclub in Ommen. Michiel is eigenaar van onder meer de Intertoys in Ommen. Ze kennen het belang dat ondernemers hebben in media, daarnaast kennen ze eigenlijk alle ondernemers van Ommen.

Simone van Driessen (06-83500501) is ook media-adviseur in Vechtdal. Daar verandert niets aan. Je kunt blijven mailen naar adverteren@vechtdalcentraal.nl. Ook kun je tijdens kantooruren bellen met 0572-364864.

Vechtdal Centraal is het krachtige publiciteitsmedium van de regio, omdat je daarmee op verschillende manieren je doelgroep kunt bereiken. Vechtdal Centraal is namelijk krant, website, Facebook en Twitter ineen. Op al die media zijn we actief. En omdat we voortdurend het laatste nieuws het eerste plaatsen, staan onze media altijd vol in de publieke belangstelling. Met duizenden bezoekers per dag, komt jouw boodschap gegarandeerd bij de doelgroep terecht.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.