Home / archiefcentraal / resultaten bos bedden loopgroep ag 85

resultaten bos bedden loopgroep ag 85

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week weer actief bij enkele hardloopwedstrijden in de regio. Bij de Albert Eising loop in Dalen werd Erwin Akkerman tweede op de tien kilometer met een tijd van 33.48 minuten.

De Hoenwaard Run in Hattem gaat door de uiterwaarden van de IJssel en lag zaterdagochtend in een zeer dichte mist. Bennie Boldewijn liep de 5 kilometer in 21.05 minuten. Bij de Vrouwen Masters won Mieke Sellis met 26.05 de tweede prijs net voor Helma Bloemert die met 26.06 de derde prijs won en haar persoonlijk record met 16 seconden verbeterde.

Op de tien kilometer won Bouke de Jong met 38.09 de derde prijs. Harm Dunnink liep 48.42 minuten.

Bij de Klenckeloop in Oosterhesselen liep Henk Akkerman de 5 kilometer in 21.05. Albert Mussche liep de 10 km in 39.08 minuten. Alice Veijer liep 58.44 en Stijntje Troost 1.01.34.

In Zwolle werd de vierde editie van de Triathlon Zwolle georganiseerd rond de Millingerplas. Bij de kwart triathlon moeten de deelnemers achtereenvolgens 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen. Margje Timmerman kwam met 23.03, 1.13.26 en 47.18 tot een totaaltijd van 2.28.00.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.