Home / archiefcentraal / raad van toezicht saxenburgh groep weg

raad van toezicht saxenburgh groep weg

Zes leden van de Raad van Toezicht van de Saxenburgh Groep hebben aangegeven hun zetel ter beschikking te stellen. De Raad van Toezicht heeft hiertoe besloten om de strategische keuzes die de Saxenburgh Groep heeft ingezet ruimte te geven. “Het is in het belang van de Saxenburgh Groep dat de Raad van Toezicht met een vernieuwende blik beoordeelt hoe de keuzes voor de strategische koers aansluiten op de maatschappelijke ontwikkelingen. Daar willen we meer mogelijkheden voor scheppen”, aldus Hein Pieper, voorzitter Raad van Toezicht.

De voorzitter blijft aan. Hij is recent aangetreden. “Op deze wijze heeft hij de mogelijkheid om een nieuw team samen te stellen, waarin ervaring, continuïteit en vernieuwing samen kunnen gaan. Het gewenste profiel van de nieuwe leden en de selectieprocedure worden op korte termijn gepubliceerd.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.