Home / archiefcentraal / plameco vakbedrijf ommen geopend

plameco vakbedrijf ommen geopend

Het zal velen bekend voorkomen. De ergernis van een plafond dat niet meer bij het interieur past of zelfs lelijk is geworden. In dat geval behoort opnieuw witten of zelfs het vervangen van het bestaande plafond tot de mogelijkheden. Beide oplossingen brengen echter veel overlast met zich mee. De kamer moet leeg en er ontstaat veel rommel. Plameco Vakbedrijf Ommen heeft een heel goed alternatief; een flexibel plafond van Plameco.

“Deze flexibele plafonds worden als één strak geheel op maat gemaakt en zijn scheur- en schilfervrij. Ook zijn deze plafonds schimmel-, algen- en bacteriënwerend. Daardoor zijn ze ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals de badkamer. Hak- en breekwerk is niet nodig. Een Plameco-plafond wordt direct onder het bestaande plafond gemonteerd. Wat betreft kleur en structuur heb je de keus uit meer dan honderd mogelijkheden. Van mat tot hoogglans. De bestaande verlichting kan blijven, maar het is ook mogelijk het plafond te verfraaien met inbouwverlichting. Verder is er ook op het gebied van randafwerkingen van het plafond een ruime keuze”, vertelt Kevin Buitenkamp.

Team Plameco Vakbedrijf Ommen nodigt je uit om zelf te komen kijken aan de Van Ruisdaelstraat 23B in Ommen. De openingstijden zijn: Ma: 13.00 tot 17.00, wo: 10.00 tot 13.00, vr: 10.00 tot 13.00 en za: 10.00 tot 17.00

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.