Home / archiefcentraal / paard zoekt koetsier

paard zoekt koetsier

Altijd al eens op een koets willen zitten terwijl je zelf de paarden aanstuurt? Dat kan nu! Op 7 september organiseert mensportvereniging de Reestlandkoetsiers in Balkbrug een introductiemiddag voor iedereen (voor jong en oud) die vrijblijvend kennis wil maken met de mensport. Carla Masselink, zelf al jaren fanatiek lid: ‘De mensport blijft met name achter bij de jeugd. Ontzettend jammer. In de mensport zit spanning, snelheid en avontuur. Bovendien werk je samen met je paard. Het is een bijzondere sport!’

Onder leiding van een ervaren instructeur leert u de paarden optuigen en aanspannen voor de koets. Daarna neemt u de leidsels over om de mensport zelf te ervaren. Voor kinderen is er extra begeleiding aanwezig. De menvereniging staat borg voor betrouwbare paarden en ervaren menners die u deze middag graag helpen aan een onvergetelijke ervaring.

Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom bij mensportvereniging de Reestlandkoetsiers in Balkbrug. Rond17.00 uur is de introductiemiddag afgelopen. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om samen gezellig na te praten.

[b[Adres[/b]

Mensportvereniging Reestlandkoetsiers

Managehal De Diamanthal

Hoogeveenseweg 38

7707 CH Balkbrug

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.