Home / archiefcentraal / ozc wint nipt van dzsv

ozc wint nipt van dzsv

In klasse 2H heeft OZC uit Ommen nipt gewonnen van DZSV met 2-1. OZC stond na drie wedstrijden nog zonder punten op de één na laatste positie. DZSV deed het niet veel beter met pas één punt. Vorige week verloor OZC met 3-1 van Den Ham. DZSV speelde toen met 2-2 gelijk tegen ASC uit Dalfsen.

OZC kwam na 35 minuten op voorsprong, 1-0. Dit was tevens de ruststand. Na rust wist OZC nogmaals te scoren, nu in de 77e minuut, 2-0. Dit leek de eindstand te gaan worden, maar DZSV deed nog wat terug in de 90e minuut, 2-1. Zo werden het nog een paar hele spannende slotminuten, maar hield OZC netjes stand.

Zo is OZC eindelijk van de nul punten af en mag het zich op gaan maken voor de thuiswedstrijd tegen Dieren volgende week. DZSV speelt volgende week thuis tegen Hulzense Boys.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.