ovc21 verliest eerste competitieduel van gazelle

OVC’21 bleef zondag met lege handen tegen De Gazelle. In Deventer kwamen de bezoekers uit Ommen in de eerste helft nog met 0-2 voor. In de tweede helft trok de Gazelle het duel naar zich toe. Na negentig minuten voetbal stond er 4-2 op het scorebord.

In de eerste helft had De Gazelle de overhand. De ploeg had veel balbezit, maar hier kwam slechts één doelpunt uit voort. Cor Kiezebrink, trainer van De Gazelle: ”Wij hadden misschien wel 70 tot 75% balbezit, maar we werden vervolgens afgetroefd.” De beide doelpunten voor de ploeg uit Ommen kwamen voort uit standaardsituaties. Na veertig minuten stond het nog 0-2 in het voordeel van Ommen, maar in de 41e minuut kreeg de thuisploeg een strafschop. Een cruciaal moment in de wedstrijd zo net voor rust. De penalty werd verzilverd door Pascal Eckhart.

In de rust veranderde de thuisploeg van tactiek. Dit leverde in de tweede helft al snel resultaat op. Na een uur spelen stond De Gazelle met 3-2 voor door doelpunten van Angelo Noteboom en Niels Rijnders. In de vierde minuut van de blessuretijd gaf Justin Post de bezoekende ploeg de nekslag. Hij schoot de bal, na slecht wegwerken van de doelman, vanaf de middenlijn in het doel.

Volgende week treedt OVC’21 thuis aan tegen Ulu Spor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.