Home / archiefcentraal / ovc21 lijdt ongelukkige nederlaag

ovc21 lijdt ongelukkige nederlaag

OVC’21 verliest met 1-0 van koploper Witkampers. De ploeg uit Ommen deed niet onder voor de ranglijstaanvoerder en verloor knullig door een penalty. ‘‘Een ongelukkige middag’’, aldus trainer Zwinselman.

Tegen Broekland werd vorige week het eerste punt gepakt en misschien viel er wel wat te halen tegen koploper Witkampers uit Laren. Met deze instelling ging OVC’21 de wedstrijd tegen Witkampers in. De eerste helft had de Larense thuisploeg meer balbezit, maar tot uitgespeelde aanvallen kwam het team niet. ‘‘De thuisploeg werd enkel gevaarlijk uit vrije trappen en corners’’, aldus Zwinselman over de opponent.

In de eerste helft verzuimt OVC’21 de score te openen. De Ommenaren kregen een strafschop, maar deze werd niet omgezet in een doelpunt. Nog voor de rust krijgt de thuisploeg eveneens een elfmeter. De Larense ploeg verzilvert dit buitenkansje wel en met een minimale voorsprong gaan beide teams rusten.

In de tweede helft kon OVC’21 prima mee met de koploper. De Ommenaren speelden goed voetbal, maar vond het niet het net.. ‘‘Tegen Ulu Spor speelden wij onze slechtste wedstrijd. Dit was denk ik wel onze beste wedstrijd, alleen vergaten wij te scoren. Iets wat de trainer van Witkampers mij ook vertelde’’, aldus Zwinselman.

Zondag 5 oktober speelt OVC’21 tegen Dalfsen. Een belangrijke confrontatie in de onderste regionen van de vierde klasse H. Koploper Witkampers krijgt hekkensluiter IJsselstreek op bezoek.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.