Home / archiefcentraal / optreden harmonie crescendo ommen

optreden harmonie crescendo ommen

Crescendo Ommen geeft op zaterdag 13 september om 13.30 uur een openluchtconcert op het plein voor het Nationaal Tinnenfigurenmuseum in Ommen. Het begint traditie te worden dat Crescendo In het najaar optreedt voor het museum. In 2013 was er een concert in het kader van Koning en kroning. Nu zal er muziek gespeeld worden in het dagthema “op reis door de tijd”. Van diverse tijden en culturen in Europa wordt muziek ten gehore gebracht, varierend van Celtic dansmuziek tot en Rolling Stones en van lichte franse barokmuziek tot statige koralen. De toegang is gratis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.