Home / archiefcentraal / oog voor elkaar troffee voor g voetballers

oog voor elkaar troffee voor g voetballers

Het CDA Ommen heeft vorige week de eerste Oog voor elkaar-trofee overhandigd. De trofee werd door één van de deelnemers van het Gehandicapten Voetbal Ommen in ontvangst genomen. Hierna namen zowel fractie- als bestuursleden van het CDA het op tegen de leden van het gehandicaptenvoetbal. Het CDA moest het onderspit delven met 5-2! De jury, bestaande uit Alice Makkinga, Harry Löwik en Hennie Meulenkamp waren het er roerend over eens dat uit de inzendingen de trofee naar het gehandicaptenvoetbal moest gaan.

“Het zorgt op een speelse en uitdagende manier voor verbinding tussen mensen met en zonder beperking”, vertelt CDA-raadslid Löwik. Ook dat ieder mens er bij hoort en dat het gehandicaptenvoetbal een samenwerking is tussen de twee voetbalverenigingen in Ommen zorgde voor een duidelijke winnaar. “Gehandicaptenvoetbal is een uniek product van twee voetbalverenigingen”, aldus Löwik. De initiatiefnemers Ad Veurink van voetbalvereniging OZC en Ronnie Huizing van OVC werden dan ook hiermee in het zonnetje gezet.

“Oog voor elkaar” was het thema van het CDA tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen. Maar ook na de verkiezingen blijft de partij zich hiervoor hard maken. Vandaar dat de komende vier jaar elk jaar een trofee wordt uitgereikt. “Hiermee willen we stimuleren dat burgers in Ommen omzien naar elkaar en zichtbaar betrokken zijn bij elkaar”, aldus CDA-raadslid Alice Makkinga.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.