Home / archiefcentraal / octo4kids hard werken maar prachtig

octo4kids hard werken maar prachtig

Octo3Kids kijkt terug op een drukke, maar mooie start in Ommen. “De eerste twee geopende maanden zitten erop. Wat hebben we hard gewerkt, maar het was prachtig om te doen”, vertelt Jeannet enthousiast.

“We kijken terug op een mooie start en hebben heel veel positieve reacties gekregen. Zo langzamerhand wordt Octo4Kids al steeds meer een begrip in Ommen en de regio en ook de vakantiegangers wisten de weg naar Octo goed te vinden. Nu de zomervakantie voor alle regio’s voorbij is en alle kinderen weer naar school gaan, breekt voor ons een nieuwe fase aan, met onder andere peuterochtenden en kinderfeestjes. We hebben daarnaast volop plannen voor de toekomst en zitten boordevol ideeën, er komt bijvoorbeeld een echte octo-disco en we hebben natuurlijk ook al aan Sinterklaas gevraagd of hij een bezoekje komt brengen.”

Meer informatie over Octo4Kids vind je op www.octo4kids.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.