Home / archiefcentraal / nordic walking voor de fit4life beweegtuin

nordic walking voor de fit4life beweegtuin

Deze les kan gezien worden als een kennismaking of als een opfris les Nordic Walking. De lessen zijn op zaterdag 13 sept. om 10.00 uur, op dinsdag 16 sept. om 19.00 uur en op woensdag 17 sept. om 13.30 uur. De start is bij Grand Café “Het Oude Station” in Dalfsen.

De les duurt ongeveer 1,5 uur. Nordic Walking poles zijn aanwezig. De kosten zijn € 10,00 per les. Het geld komt volledig ten goede van de Fit4Life Beweegtuin in Dalfsen.U kunt zich aanmelden bij Mieke Kok-Kolker per e-mail miekekok-kolker@hetnet.nl of tel. 06-12330174 of 0529 433167.Vermeld uw lichaamslengte voor een goed passend paar poles. U kunt ook uw eigen poles meenemen. De prijs blijft wel gehandhaafd.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.