nieuwe trouwfotoshoot voor gestrand echtpaar

Ze hadden hun trouwdag een aantal weken geleden iets anders voorgesteld. Rieta Janssen-van der Vegt en Siebren Janssen strandden een aantal weken geleden met hun bootje op de Vecht terwijl ze trouwfoto’s wilden maken. Fotograaf Johan Bokma spotte het stel treurig in hun bootje en ook de landelijke pers kreeg er lucht van. De Telegraaf bood het kersverse echtpaar uit Ommen een nieuwe fotoshoot aan en afgelopen maandag was het zo ver.

De Telegraaf Vaarkrant bedacht dat de reportage over moest in Nederlands snelste en meest betrouwbare motorboot. Daarom werd er een fotoshoot gedaan op de boot van Post Workboats uit Urk. Het vaartuig, met twee 300 pk motoren, gaat maar liefst110 kilometer per uur.

De bruiloftkleren gingen weer aan en het echtpaar ging in Urk de boot op. Het artikel van de Telegraaf vind je hier

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.