Home / archiefcentraal / nieuwe huiskamer bij rosengaerde geopend

nieuwe huiskamer bij rosengaerde geopend

Bij Rosengaerde in Dalfsen is dinsdag een nieuwe huiskamer geopend. Deze derde huiskamer, die gesitueerd is op de bovenverdieping van het verpleeghuis van Rosengaerde, was een lang gekoesterde wens gaf Aly Elsman, teammanager van het verpleeghuis, in haar welkomstwoord aan.

Voor onze cliënten betekent dit dat de kwaliteit van zorg nog verder zal toenemen, want de groepen zijn kleiner geworden en interne verhuizingen overbodig

Het toevoegen van deze derde huiskamer zorgt ervoor dat Rosengaerde kan inspelen op vrijwel alle begeleidingsvragen op het gebied van dementie.

Op deze afdeling beschikte Rosengaerde al over twee huiskamers; huiskamer De Horte, waar cliënten vooral positief gestimuleerd worden om deel te nemen aan activiteiten en huiskamer Den Aalshorst waar de aandacht gericht is op het bieden van bescherming en verzorging. En nu is er een derde huiskamer bijgekomen; een beschermde omgeving die ruimte biedt aan cliënten waarbij de begeleiding vooral gericht is op voorspelbaarheid en veiligheid.

De huiskamer heeft de naam De Ruitenborgh gekregen. Mevrouw Jansen, die de naam De Ruitenborgh heeft bedacht, kreeg tijdens de officiële opening een bloemetje aangeboden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.