najaarsfair op landgoed de stekkenkamp

Dagcentrum de Stekkenkamp en trainingscentrum Pro Elan organiseren op 27 september in samenwerking met het Vechtgenotenhuis een Najaarsfair op Landgoed de Stekkenkamp in Ommen. Tijdens de burendag op 27 september zijn de deuren van het dagcentrum geopend tussen 10:00 en 16:00 uur.

Op 27 september is het in Nederland burendag. Buren komen op deze dag samen en doen iets goeds voor elkaar en de buurt. Als goede buren zetten dagcentrum De Stekkenkamp, trainingscentrum Pro Elan en het Vechtgenotenhuis op zaterdag hun deuren open voor breed publiek. Op deze manier kan de buurt ervaren wat de drie buren te bieden hebben en hoe ze elkaar versterken in het Vechtdal.

Er staan tijdens de najaarsfair in Ommen tussen 10.00 en 16.00 uur verschillende activiteiten op het programma. Er worden lezingen gegeven, waaronder een lezing van arts Ouderengeneeskunde: Jaap Muilwijk. Er zijn verschillende workshops en demonstraties, bezoekers kunnen een rondleiding krijgen over het landgoed, raku stoken, en er is live muziek aanwezig. Activiteiten voor jong en oud. De toegang op de najaarsfair is gratis.

Voor nadere informatie over de najaarsfair op Landgoed de Stekkenkamp kan men contact op nemen met Antoinette Drogt via antoinette.drogt@pro-elan.nl of 0529-455 828. De najaarsfair wordt georganiseerd op Landgoed de Stekkenkamp, Beerzerweg 5 in Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.