Home / archiefcentraal / mulertstichting geeft cheque aan meulenhorst

mulertstichting geeft cheque aan meulenhorst

Met deze bijdrage kan de zorgboerderij de afrastering van de geitenweide aanschaffen. Bij de zorgboerderij de Meulenhorst kunnen mensen met een verstandelijke beperking terecht voor dagbesteding ‘op maat’. De dagbesteding bestaat niet alleen uit werken, ook voor ontspanning wordt gezorgd. Naast de bijdrage voor de afrastering heeft de Mulertstichting ook de aanschaf van muziekinstrumenten en een boksbal mogelijk gemaakt.

Namens de Mulertstichting overhandigde Gerdinand Nijhuis de cheque aan Hubert te Woerd van de zorgboerderij. De Mulertstichting is een erfenis van Baron Mulert aan de gemeente Ommen met als doel het welzijn van de mensen te bevorderen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.