monstertruck event in ommen gaat niet door

Dit heeft de organisatie zojuist medegedeeld bij de gemeente.

Burgemeester Marc-Jan Ahne: “Met verslagenheid hebben we de gebeurtenissen afgelopen zondag in Haaksbergen aanschouwd. Ik vind het, vanuit piëteit richting de slachtoffers en nabestaanden, de enige en juiste beslissing van de organisatie en waardeer hun besluit.”

Stunt Movie Productions is overigens niet de organisatie die het evenement in Haaksbergen heeft georganiseerd. Zondag reed een Monstertruck in Haaksbergen het publiek in, waardoor drie mensen om het leven kwamen en veel bezoekers gewond raakten. Ook in Tubbergen, De Lutte, Nijverdal en Raalte werden evenementen met monstertrucks afgeblazen.

Zaterdag stond een show van Gino Winter op het programma in Ommen. Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren gigantische sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Gino Winter en zijn zoon Peter zullen slalom gaan rijden. Auto’s rijden met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.