Home / archiefcentraal / lemele blijft bovenin meedraaien

lemele blijft bovenin meedraaien

Lemele blijft door een 3-0 overwinning op De Blauwwitters bovenin meedraaien in de 4e klasse D. Pas in de tweede helft ging de ploeg uit Lemele voorbij de stugge Blauwwitters.

Pas in de 53e minuut was het raak voor Lemele. De gehele eerste helft was de thuisploeg al beter, maar de gecreëerde kansen werden niet afgemaakt. Ronald Lammerink wist dit in de tweede helft wel te doen en zorgde voor de voorsprong. In de periode tussen de doelpunten zakte de concentratie bij Lemele. Echter wist de tegenstander uit Borne hier geen gebruik van te maken.

Tien minuten voor tijd viel de echte beslissing. Een eigendoelpunt van De Blauwwitters leek een einde te maken aan het kleine beetje hoop van de ploeg uit Borne. Om de wedstrijd volledig in het slot te gooien wist Lammerink ook zijn tweede van de middag te maken. Hij bepaalde de eindstand op 3-0.

Ook deze wedstrijd moet Lemele gewoon winnen om bovenin mee te kunnen draaien dit jaar. Vorige week werd er weliswaar knap gewonnen van SVVN, maar deze wedstrijden kunnen aan het eind van het seizoen het verschil maken. Volgende week mag Lemele aantreden tegen Zuid Eschmarke.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.