Home / archiefcentraal / laatste wedstrijd autoblubbering in oudleusen

laatste wedstrijd autoblubbering in oudleusen

Komende zaterdag 27 september is het weer zover. De jaarlijkse afsluiting van het autoblubbering seizoen. Na spectaculaire wedstrijden in onder andere Oosteind en Tytsjerk komen de Brabantse en Friese delegaties en vele andere fanatieke blubberaars naar Oudleusen voor de laatste wedstrijd van het jaar.

Slechts twee weken geleden ging het maar net goed, toen organisator John Kloppenberg tijdens een wedstrijd in Rheeze bijna over de kop sloeg. Nu is hij vastbesloten om voor eigen publiek te laten zien hoe het wel moet. Hij komt uit in de meeste spectaculaire klasse, de Grande 4×4. Maar ook in de standaard klasse, de gewone 4×4 klasse en de special klasse belooft het een strijd der titanen te worden. In deze laatste klasse komt onder andere Wolter ‘the hulk’ Klinkien uit Westerhaar aan de start. Na jaren onoverwinnelijk te zijn geweest, heeft hij dit jaar flink wat concurrentie gekregen en een paar keer naast de winst gegrepen. Hij zal daarom vastbesloten zijn om te laten zien dat zijn ‘Green Machine’ toch echt de beste in zijn soort is.

Vanaf 10:00 ‘s ochtends zullen de eerste auto’s zich een weg banen door de modderbak. Gedurende de dag zal de bak steeds zwaarder gemaakt worden, wat rond 17:00 zal leiden tot een grote finale. Inschrijven voor deze wedstrijd kan nog t/m donderdag 25 september via de website van blubbering Oudleusen. Vanaf 20:00 zal het festijn afgesloten worden met een ‘Mudfest’ in de tent waarbij verschillende nederlandstalige artiesten hun opwachting zullen maken en waarvoor geen entree betaald hoeft te worden. De organisatie van blubbering oudleusen wil bij deze iedereen uitnodigen om dit spektakel te komen bekijken aan de Hekmansweg in Oudleusen.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.