Home / archiefcentraal / kunst te kijk kunst in bijna alle etalages

kunst te kijk kunst in bijna alle etalages

“Met veel plezier hebben we er maanden lang aan gewerkt en op donderdag 9 oktober is het dan eindelijk zo ver”, vertellen Linda van Erk en Hester Jans-Molenberg blij. “Dan gaat de zevende editie van Kunst te Kijk van start. In nagenoeg alle etalages in het centrum van Ommen exposeren veelal plaatselijke kunstenaars hun werk. En op de bovenverdieping van Creabest aan de Bermerstraat 13 wordt een prachtige overzichtsexpositie ingericht met werk van alle deelnemende kunstenaars. Jeroen Bijl zal deze expositie op een mooie manier vormgeven.”

Tijdens de Kunst te Kijk periode, van 9 tot en met 25 oktober, is deze expositie gratis te bezoeken. Bezoek je de overzichtstentoonstelling, dan maak je bovendien voor 1 euro kans op kunst. Daarnaast wordt onder alle deelnemers een volledige make-over, inclusief fotoshoot, verloot.

De officiële opening is op donderdagavond 9 oktober om 19.00 uur bij Creabest. Aanmelden kan bij linda@voscomtronics.nl. Wanneer je geen kunstwerk wilt missen, dan kun je een folder waarop de kunstroute beschreven staat afhalen bij alle deelnemende winkeliers, horeca en openbare gelegenheden.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.