Home / archiefcentraal / koninginnemarkt nieuwleusen trekt veel volk

koninginnemarkt nieuwleusen trekt veel volk

De Koninginnemarkt in Nieuwleusen heeft zaterdag flink wat publiek getrokken. De markt, die voor de veertiende keer gehouden werd, heeft als doel om geld bijeen te brengen voor goede doelen in Oekraïne. Die bevinden zich in het plaatsje Beregovo, waar ook de Stichting Oekraïne Nieuwleusen actief is.

Naast een rommelmarkt, waren er oude ambachten en kinderen konden zich vermaken op het kinderplein. Daar konden ze geschminkt worden, was er een springkussen, waren er spelletjes te doen en konden ze cupcakes versieren.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.