Home / archiefcentraal / koning willem alexander opent trefkoele

koning willem alexander opent trefkoele

Koning Willem-Alexander opent op donderdag 13 november het vernieuwde Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen. De Koning krijgt na diverse muziekoptredens en sportdemonstraties een rondleiding door het ontmoetingscentrum.

Burgemeester Han Noten is zeer verheugd het bijzondere nieuwes mee te kunnen delen. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de realisatie van Trefkoele+, dat de gelegenheid biedt aan veel verschillende organisaties om samen te werken aan een breed aanbod van activiteiten voor de hele Dalfser bevolking.

Trefkoele+ is de nieuwe naam voor ontmoetingscentrum De Trefkoele, al sinds 1973 een begrip in Dalfsen. Van een gebouw dat vooral gericht was op sport is de Trefkoele+ in het afgelopen jaar compleet vernieuwd tot een modern gebouw met ruimte voor sport, welzijn, cultuur, educatie en zorg.

Voor meer informatie over de Trefkoele: www.trefkoele.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.