Home / archiefcentraal / kleur in de tuin met rhododendrons

kleur in de tuin met rhododendrons

Op uitnodiging van Groei & Bloei verzorgt de heer Hans de Boer van de Rhododendronvereniging op donderdag 25 september een lezing over Rhododendrons. Hij noemt ze “de aristocraten van de groenblijvende planten” en is gefascineerd door hun schoonheid. De vele soorten en hybriden bieden een keur aan kleuren en bloemvormen.

Door verschillende soorten toe te passen loopt de bloeitijd uiteen van april tot en met juni en kan er volop gecombineerd worden met vroegbloeiende planten of bloembollen. De Boer zal plantmateriaal meebrengen om de diversiteit te laten zien. Aan de orde komen o.a. de herkomst van de Rhodo’s, cultuur en verzorging, ziekten en plagen, dit alles ondersteund door beeldmateriaal.

Aanvang 20.00 uur in de Theaterzaal van de Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen. Toegang voor niet-leden 5 euro, leden van Groei & Bloei hebben gratis toegang.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.