Home / archiefcentraal / judith veldhuis lampe adviseert ondernemers

judith veldhuis lampe adviseert ondernemers

Zij sprak afgelopen woensdagavond in Auberge ’t Asje over Ondernemingsrecht en liet weten dat Advocatenpraktijk Ruis & Veldhuis altijd klaar staat voor adviesvragen, rechtsbijstand bij geschillen en procesvertegenwoordiging.

De praktijk is te vinden in Meppel, maar Judith woont in Dalfsen en liet weten graag te willen bouwen aan het vertrouwen van de plaatselijke ondernemers: “Kwaliteit staat altijd voorop. Onze aanpak is doortastend, integer en gericht op resultaat. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, kunt u op onze volledige inzet en volstrekte partijdigheid rekenen!” Ze werd hartelijk bedankt met applaus en een bloemetje voor haar adviezen.

Voordat de advocaat aan het woord kwam, werden de activiteiten van Ondernemend Dalfsen besproken, zoals de Boerendag op 4 oktober en de intocht van Sinterklaas. De Boerendag belooft veel gezelligheid te bieden maar of het wel zo gezellig wordt voor Sint…? Het is voor hem nogal lastig om voet aan wal te zetten nu er volop gebouwd wordt bij de Vechtbrug. Maar Ondernemend Dalfsen regelt dat Sint, hoe dan ook, ons dorp binnenkomt en de kinderen zelf zullen vast voor vertier en plezier zorgen. Er zijn op deze vergaderavond ook leuke ideeën genoemd om de gezelligheid in het dorp te versterken voor de Sint en de kinderen die hem verwachten. Ondernemend Dalfsen hoopt met inzet van haar leden, die deze gezelligheid in het dorp steeds mogelijk maken, weer het dorp te doen bruisen met al haar activiteiten.

Meer informatie: www.ondernemenddalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.