Home / archiefcentraal / jeugdleden okpv scoren goed op jeugdshow

jeugdleden okpv scoren goed op jeugdshow

Drie jeugdleden van de kleindierenvereniging OKPV uit Ommen hebben zaterdag deelgenomen aan de Jeugdshow in Laren (Gld). Op deze show mogen alleen jeugdleden hun mooiste kleindieren laten keuren. Elk jaar weer komen inzenders vanuit het hele land met hun ouders en/of grootouders naar deze prachtige show met een uitstekend rand-programma vooral voor kinderen. De vereniging stuurde ons een verslag.

De jeugdleden van OKPV, Patrick van Dam, Martijn Borger en Patrick Borger hebben mooie resultaten geboekt op deze show. Martijn viel nog erg goed in de prijzen met de fraaiste voedster (vrouwtjes konijn) van de show waardoor hij weer diverse prijzen kan toevoegen aan zijn prijzenkast. Ook interesse voor deze hobby kijk dan eens op onze website www.okpv.nl of op de landelijke sites: www.kleindierliefhebbers.nl of www.kleindierplaza.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.