jeugdhockeyers dalfsen klaar voor seizoen

De jeugdleden van de hockeyclub in Dalfsen hebben hun voorbereiding op het nieuwe seizoen in stijl afgerond. In het Rechterense Veld werd een survivaltraining afgewerkt onder leiding van oefenmeester Bernard Smalbraak en zijn staf. Getuige de hoge opkomst en de zeer positieve reacties na afloop smaakte dit naar meer.

Aanstaande zaterdag begint voor de hockeyers de competitie. Nieuw dit seizoen is voor de jongste jeugd (4-6 jaar) Funkeyhockey, dat om 9.00 uur zaterdag bij de MHC Dalfsen begint. Interesse? Kom gerust kijken a.s. zaterdag. ’s Middags lopen veel jeugdleden ook mee met de Kids Run van het Dalfser Loopfestijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.