Home / archiefcentraal / jeugdhockeyers dalfsen klaar voor seizoen

jeugdhockeyers dalfsen klaar voor seizoen

De jeugdleden van de hockeyclub in Dalfsen hebben hun voorbereiding op het nieuwe seizoen in stijl afgerond. In het Rechterense Veld werd een survivaltraining afgewerkt onder leiding van oefenmeester Bernard Smalbraak en zijn staf. Getuige de hoge opkomst en de zeer positieve reacties na afloop smaakte dit naar meer.

Aanstaande zaterdag begint voor de hockeyers de competitie. Nieuw dit seizoen is voor de jongste jeugd (4-6 jaar) Funkeyhockey, dat om 9.00 uur zaterdag bij de MHC Dalfsen begint. Interesse? Kom gerust kijken a.s. zaterdag. ‘s Middags lopen veel jeugdleden ook mee met de Kids Run van het Dalfser Loopfestijn.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.