Home / archiefcentraal / hoonhorst en zenderen in evenwicht

hoonhorst en zenderen in evenwicht

Hoonhorst en Zenderen Vooruit hebben elkaar in evenwicht gehouden. Na negentig minuten voetballen stond de brilstand nog steeds op het scorebord in de wedstrijd in de 5e klasse A.

Hoonhorst is vorig jaar degradeert naar de 5e klasse. De eerste drie wedstrijden zijn geen pretje voor de ploeg uit Dalfsen. Er werd in de openingswedstrijd verloren van USV (2-1), vervolgens knap gewonnen van Manderveen (6-0) en nu 0-0 gespeeld tegen Zenderen Vooruit. Hiermee staat de ploeg in de middenmoot, op een zesde plaats.

Volgende week mag Hoonhorst weer proberen te winnen. Dan staat Vilsteren op het programma. Vilsteren bungelt samen met Manderveen onderaan de ranglijst. De ploeg uit Vilsteren heeft nog niet weten te scoren, maar heeft er al twaalf achter de keeper liggen. Een wedstrijd voor Hoonhorst om dus te werken aan het vertrouwen. Er wordt gespeeld om 14.00 uur in Dalfsen.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.